marți, 3 februarie 2009







Despre potenţialul pericol al telefoanelor mobile si posibila protectie cu CIPUL BIOPRO

Dr.Dan Mihai Rusu

Pornind de la multiplele articole si discutii pe “media”, internet, etc. si de la intrebarile care imi sunt adresate cu ocazia consultatiilor de catre pacienti, am incercat sa fac cateva experimente personale în legatura cu potentialul pericol al expunerii la radiatiile telefoanelor mobile si protectia impotriva acestora sau diminuarea lor.

Cu ajutorul Aparatului de Biorezonanta-Biofeedback “Scio-QXCI” care este specializat in detectarea si a radiatiilor “perverse” electromagnetice, am constatat ca la unii pacienti nivelul radiatiilor cu potential patogen (“Resonant Freq. Pacient = RFP adica influenta asupra sistemului nervos) si a perturbatiilor asupra undelor alfa, gamma, delta, este in directa legatura cu timpul de folosinta a telefonului mobil sau a altor dispozitive emitatoare de radiatii electromagnetice.

Am folosit Aparatul SCIO-QXCI, doua telefoane mobile diferite (Samsung J700 si Nokia E50-2) si cipul celular “BIOPRO”. Am constatat urmatoarele:

Test 1 (Telefon mobil fara Cip)

Valoarea RFP (Resonant Freq. Patient/adica o masura asupra a cat ar fi de influentat pacientul) fãrã cipul Biopro = 16.535.

În testarea care a facut-o, SCIO-QXCI masurând potentialele evocate, sugereazã la Riscuri posibile:

- STRESS legat de “Perverse Energy Exposure” si alte…

Se observa ca valoarea de influenta a Radiatiei telefonice mobile este cea mai mare din toata lista radiatiilor perverse masurate (183). Deasemenea valori mari ale influentelor EELF= extremely low freq., si Alfa Beta (174 si respectiv 165).

SCIO recunoaste în modul lui de diagnoza “Posibil Blocaj al Fluxului” = Perverse Energy Exposure” si “Muscle Tension” pe meridianul Inimii si Intestinului.

Mai sunt si alte posibile interactiuni si modificari organice sau functionale (predictive), ca exemplu:

- Afectarea circuitelor memoriei, a lobului Occipital;

- Determinarea de Stress manifestat prin: irascibilitate, sensibilitate emotionala, depresie, anxietate (la persoanele predispozante, introvertite), dureri, migrene, cefalalgie;

- Anemie, depresie imunitara;

- Disfunctie Tiroidiana si Paratiroidiana (prin Hipertiroidie, hipoparatiroidie, mecanism hipotalamo-hipofizar).

- Etc.

TEST 2 (Telefon mobil cu Cip BIOPRO)

Valoarea RFP (Res.Freq.Pat.) a scazut la 24 (semnificativ de mica influenta asupra stresului ).

În Riscuri si influente predictive patogene Energii perverse electromagnetice, influeta asupra “Brain”-ului sa redus, SCIO-ul nu semnaleaza “Blocaje ale fluxurilor de la Radiatii telefonie mobila”.

Se stie ca frecventele telefonului mobil interfereaza cu undele cerebrale, la 3 nivele. Aceste interferente cu

- Ritmul Gamma”(EEG) (frecventele telefoniei mobile de 217Hz) ce predomina în timpul activitatii diurne, în cazul nostru a scazut de la 129 la 105;

- “Ritmul Alfa” (EEG) (frecventele telefoniei mobile de 8.35Hz) ce corespund cu gândirea abstracta, în cazul nostru au scãzut de la 165 la 90;

- “Ritmul Delta” (EEG) (frecventele telefoniei mobile de 2Hz) ce corespund cu undele din timpul somnului linistit, s-au modificat de la 174 si 162 la 56 si 130 (EELF si ELF);

Testãrile (25) le-am efectuat în aceleasi conditii de spatiu, în zile diferite, diferentele fiind de +/- 15 fata de valorile de rezonanta (potentiale evocate) medii obtinute.

Mai mult chiar, SCIO sugereaza (la testul fara Cipul BIOPRO) tratamente de Detoxifiere, Terapia Stressului, Terapii Neuropatice, de stimulare Imunitatii, tratamente cu nutrienti, minerale (Calciu, Potasiu, etc., Riscuri de Tumori ale Oaselor, ale Creerului.

Rezultatele obtinute sunt mai mult decât evocatoare si m-au determinat sa RECOMAND tuturor celor care trec prin cabinetul meu si care folosesc diferite aparate producatoare de Emisii Electromagnetice sa se protejeze, cu cât mai devreme cu atât mai bine, astfel:

  • La cumpărarea unui telefon mobil sã fie atenţi la mărimea SAR;
  • Nu trebuie să foloseascã mobilul dacă acest lucru nu este absolut necesar;
  • Acasă şi la serviciu trebuie să foloseascã telefoane obişnuite cu cablu;
  • Să nu vorbeascã continuu mai mult de 3-4 minute;
  • Sã foloseascã mai des serviciile SMS;
  • Copiii nu trebuie să folosească telefoanele mobile;
  • Nu trebuie să vorbeascã la mobil în interiorul maşinii. În automobil e de preferat sã se foloseascã telefonul mobil cu antenă externă care e amplasatã în centrul geometric al acoperişului;
  • O eficientă protecţie o reprezintă CIPul de protectie BIOPRO. Acest dispozitiv si-a dovedit eficacitatea, acest lucru care este mai mult decât evident din rezultatele obiective descrise mai sus.

Dr. Dan Mihai Rusu

Medic primar

Biorezonanta-Biofeedback

Atestat IMUNE for Util. SCIO QXCI

Medias 01.02.2009

Un comentariu: